2016. február 8., hétfő

119.Fejezet: "Ikerbabáitok lesznek!"

Sziasztok Tündérek! 
Itt is vagyok a következő fejezettel, remélem tudok még meglepetést okozni. :) Puszillak benneteket! <3

Egy héttel korábban utazunk Írországba a szülőkkel, ám előtte még át kell esnem, egy újabb ellenőrző vizsgálaton, amit a védőnőnk helyett Dr. Hale fog elvégezni. Az elmúlt idő alatt megengedték, hogy felkeljek, és tegyek néhány lépést, ami már nagyon hiányzott számomra. Korán ébredtünk, hogy időben a kórházba érjünk. Az út alatt egyedüliként attól tartottam, hogy a doktornő majd azt mondja, hogy a kicsinek szövődményt és károsodást okozott, ami velem történt. Niall is elég feszültnek tűnt, sokkal inkább, mint az első vizsgálatkor. Beérve a váróba Dr. Hale tárt karokkal fogadott, hiszen nem látott az elmúlt időben.
-         Sziasztok, fiatalok! Puszilt meg mind a kettőnket. – Agatha fantasztikusan nézel ki. Csodás kismama vagy. Kedveskedett orvosom.
-         Jó napot Dr. Hale! Köszönöm szépen, nagyon jól érzem magam.
-         Ennek nagyon örülök Aggie. Na, lássuk akkor azt a babát! Terelt beljebb miket a vizsgálóba. Én már rutinszerűen feküdtem fel az asztalra, amin az ultrahang szokott történni, Niall pedig, ahogy szokta bal oldalamra telepedett, és onnan figyelt kezemet el nem engedve.
-         Hogy vagy mostanában? Fájdalom, vagy vérzés volt még? Kérdezgetett a doktornő, miközben hasamra helyezte a készüléket.
-         Fájdalom már nem volt, viszont egy kicsi pecsételő vérzés még jelentkezett.
-         Értem! Ahogy bekapcsolta a készüléket egyből felcsendült a baba szívhangja, ami olyan volt, mint egy kis hörcsögé, nagyon szapora. – Van itt valami, amit nem értek. Húzogatta, és nyomta még jobban bőrömön az ultrahang fejét.
-         Valami baj van? Gyorsult fel szívverésem.
-         Agatha, van számotokra két jó hírem is. Ujjongott orvosom.
-         Ne kíméljen doktornő! Jelentette ki a Manóm.
-         Rendben! Nos, a baba rendben van, jól fejlődik.
-         Oh, ez tényleg remek hír! Nyugodtam meg. – És, mi a másik jó hír?
-         Remélem, elég energiátok van, és elég nagy a ház, amiben szeretnétek élni, mert nagyon úgy fest, hogy kettős áldás vár rátok. Ikerbabáitok lesznek!
-         Hogy mi? Meredtem a monitorra, Niall pedig teljesen kétségbe esett mellettem.
-         Gratulálok! Nevetett Dr. Hale ábrázatunkat látva. Nem tudtam felfogni, hogy eddig azt mondták egy babám sem lehet, most pedig kettőt is kaptam egyszerre. – Eddig megbújt a második baba az első mögött, és a szív hangja is halk volt, ez miatt nem tudtunk róla. Szeretnétek tudni a nemeiket? Nem biztos, hogy a következő hónapban is ezt fogom mondani, mert még elég kicsik. A 12. hét után viszont már pontosan tudni lehet a nemüket.
-         Doktornő kérem, adjon egy percet még feldolgozzuk a hallottakat! Ült le párom az ágy szélére kifehéredett arccal.
-         Magatokra hagylak! Vigyorgott doktornőnk, majd elhagyta a szobát.
-         Két baba? Mutatta, Ni a kezén.
-         Niall, szedd össze magad! Parancsoltam rá. – Nem örülsz neki? Igaz még én sem hiszem el, olyan, mintha álmodnék, és felek, hogy fel fogok ébredni.
-         Hogyne örülnék! Csak féltelek. Már az egyik picúr is megterhelte a szervezeted.
-         Nem lesz baj! Simítottam meg az arcát, bár belül már nem voltam olyan magabiztos, mint amilyennek kívülről mutattam magam.
-         Ikreink lesznek! Két kis hercegnő. Ábrándozott.
-         Vagy két kis herceg. De az is lehet, hogy mind kettőt kapunk egyszerre. Fogalmam sincs, hogy hoztuk ezt össze.
-         Ügyesek voltunk! Csókolt meg, majd perverz vigyorra húzódott a szája.
-         Te szeretnéd, hogy megmondja a doki, hogy milyen neműek?
-         Nem! Egyedül a névválasztás szempontjából lenne jó, na meg persze, hogy a szobát milyen színűre fessük.
-         Igen, én is jobban örülnék, ha meglepetések lennének.
-         Akkor ezt megbeszéltük! 


Kis idő elteltével Dr. Bridget tért vissza, hogy az újonnan kialakult helyzetről tájékoztasson bennünket és, hogy megkérdezze, hogy döntöttünk, meg szeretnénk-e tudni a kicsik nemét. Nemlegesen válaszoltunk neki, végül azzal búcsúzott, hogy az esküvőn találkozni fogunk, mert időközben neki is beszámoltunk leendő házasságkötésünkről, de Niall-nek volt még egy kérdése.
-         Dr. Hale a szex az mehet, vagy…? Én csak a szemem forgattam, és egy nagy kuncogás hagyta el a számat. A doki is mosolygott.
-         Nem tilos, de még egy ideig nem ajánlatos Aggie helyzetében. Ha később sort szeretnétek rá keríteni, akkor nagyon óvatosnak kell lennetek.

Megköszöntük a felvilágosítást és boldogan távoztunk az épületből, immáron abban a tudatban, hogy két jövevénynek adhatok életet. Hazafelé megbeszéltük, hogy ezt a fantasztikus hírt, majd csak az esküvőn fedjük fel, ajándékként. Lesz nagy ámuldozás biztos, mert mi a szülők is beleszédültünk a hallottakba. Most még fokozottabban kell ügyelnem magamra, már nem csak egy, hanem két életért felelek. Két és fél hónapos kismama vagyok, ikerbabákkal a pocakomban. El sem tudom hinni, hogy ez velem történik. Reménykedtünk, bíztunk, és meg lett az eredménye. A lámpásunk célba ért a Manómmal, amit a születésnapomon engedtünk útjára.
***
Véleményem szerint a légiutas-kísérő kisasszonyoknak én lehettem az eddig útjaik során a legkiállhatatlanabb várandós nő, akivel dolguk volt. Dublin-ba tartottunk a Manómmal, és a szüleinkkel egy repülőgép első osztályán, hogy még elintézzünk néhány dolgot az esküvő előtt. Egy héten belül össze fogom kötni az életem azzal a fiúval, aki bearanyozza a mindennapjaimat, aki teljes szívéből szeret és, aki a pocakomban lévő két babánk az apukája. És, hogy miért mondom, hogy megutáltak a kísérők? Hosszú lenne a lista, de csak pár dolgot idézek: Alacsony volt a párnám, utána magas. Nagyon hideg volt a narancslé, amint kértem, aztán kihoztak nekem valami langyos valamit, ami hasonlított a narancsléhez. Az étel, amit ettem túl sós volt, egyszóval nem tudtak a kedvemre tenni. Nem direkt csináltam, de erősen dolgoztak a hormonok bennem. Leszállás előtt felkeltem Niall kényelmes mellkasáról, kicsatoltam magam, és odamentem a minket kiszolgáló személyzethez, hogy elnézést kérjek, amiért sok gondot okoztam. Furdalt volna a lelkiismeret, ha nem teszem meg ezt a lépést, és nekik is nagyon jól esett, hogy elismertem munkájukat. A reptéren gyorsan magamra kaptam egy vastagabb felsőt, hogy még okot se adjak a találgatásokra, de még így is úgy festettem, mint aki nagyon jól lakott. Ni karolt, amíg a biztonsági emberekkel eljutottunk az autónkig. A szülők nem különösebben kötötték le azon lányok figyelmét, akik meglátták Niall-t. Egy órás út után értünk be Mullingar-be. Az emlékek hatására kicsit összeszorult a gyomrom, hogy nemrég még menekülnöm kellett innen, de már azt alig vártam, hogy lássam Theo babát. Itt volt annak is az ideje, hogy megismerkedjek Niall mostoha apukájával, és anyukájával, valamint a Horan rokonsággal. A nagyimék is jelen lesznek, de ők csak azon a bizonyos napon érkeznek, mert így is nagyon kimerítő lesz ez a sok utazás számukra. Bobby lakásában lepakoltunk, ahol szintén rajongók vettek körül, így én kivontam magam a pakolás alól, hogy ne készülhessen több fénykép rólam.
***
Este az ágyban, a kimerítő családi puszilgatások, és beszélgetések után kényelmesen elhelyezkedve Niall ágyában dőltem hátra, több baba-mama magazinnal, és esküvős újságokkal, még a jövendőbelim megfürdött. Hihetetlen mennyi mindenre oda kell majd figyelnünk szülőkként, semmit sem hagyhatunk figyelmen kívül. Az sem mindegy hogyan szoptatok és, hogy hogyan sír a baba. Fel kell kötni azt a bizonyos alsó neműt, az biztos. Telefonom hangos csörgésére letettem kezemből a lapot, majd fülemhez emeltem a készüléket.
-         Halló! Szóltam bele unottan.
-         Szia, Agg! Terhes vagy?
-         Harry? Szia! Öhm, ezt mégis honnan veszed? Kalapált a szívem, mégis honnan tudta meg? Bevalljam az igazat?
-         Küldtem egy cikket üzenetben.
-         Nem vagyok terhes! Hazudtam, mert nem akartam elrontani a meglepetést, amit megbeszéltünk a Manóval.
-         Értem! Ne haragudj, hogy így letámadtalak ezzel, de a képeket látva hihetőnek tűnt, amit összehordtak. Tudtam én, hogy már régen elmondtátok volna nekünk, ha igaz lenne.
-         Semmi baj! Elkezdett égni az arcom is.
-         Nemsokára találkozunk Aranyhaj! Izgulsz már?
-         Ne is tudd meg, hogy mennyire. Már alig várom, hogy itt legyetek. Egyébként gratulálok!
-         Hát elmondta?
-         Igen, és nagyon büszke vagyok rád! Nagyon örülök nektek. Láttam lelki szemeim előtt, ahogy mosolyog.
-         Boldog vagyok Agg.
-         Vigyázz rá!
-         Légy jó, te pedig vigyázz Niall-re!
-         Úgy lesz! Csókoltatlak.
Leizzadtam, és kifehéredtem, de közben vigyorogtam is, hogy milyen szerelmes is az én Göndöröm. De milyen cikk? Fél perccel később nekiálltam olvasni a Harry által belinkelt irományt.

Újabb taggal bővül a Horan család!

Egy ideje nyílt titokként kezeljük azt a tényt, hogy Agatha Brightmore és Niall Horan egy párt alkotnak, bár egyikük sem erősítette ezt meg, illetve nem is cáfolták a híreket, de a napokban megjelent csókolózós képek mindent elárulnak a fiatal pár viszonyáról. Riporterünk állítása szerint, azonban sokkal több ez már holmi fellángolásnál köztük. A napokban lefotózták a fiatalokat, amint egy védőnői rendelőből távoztak, majd információink szerint Agatha kórházba került, ahonnét egy hét elteltével távozhatott, mindezt bő pulóverben tette meg. Néhányan váltig állítják, hogy látták a lány hasát gömbölyödni, és ezt a mai napi felvételek is igazolják. A pár ma Niall hazájába utazott, ahol lencsevégre kapták őket a reptéren. Brightmore kisasszony fekete vastag felsőt viselt, amelyből már valóban felfedezhető a „mamapocak.” Még várunk a terhesség megerősítésére a boldog szülőktől, és szívből gratulálunk a kis jövevényhez, és kíváncsiak vagyunk a fejleményekre! Vajon mi lesz a One Direction-al? Niall a családod, vagy az éneklést választja?


-         Niall! Kiabáltam a még mindig zuhanyzó kedvesemnek.
-         Igen? Baj van? Csapzottan, vizesen, egy szál törülközővel a derekán rohant mellém.
-         Nem, nekem nincs semmi bajom, de ezt nézd meg! Nyomtam kezébe telefonomat. – Nem akarom, hogy tudjanak a picikéinkről! Lábadt könnybe szemem.
-         Tudom Édesem, de ez egy idő után elkerülhetetlen lesz, ha csak nem szeretnél mindig a házban lenni. Húzott vizes, izmos mellkasához.
-         Jajj, és ami a legjobb, hogy nemrég hívott Harry azzal, hogy terhes vagyok-e. Nem tudtam, hogy mit mondjak neki, így letagadtam, hogy maradjon, nekik meglepi. De igazuk van, hiába a bő pulcsi, már látszik a pocakom. 
-         Ne terheled magad ezzel, majd mindent megtud időben a média, és nagyon jól tetted, hogy nem mondtál Styles-nek semmit, hadd ámuljon csak, ha meglát.
-         De hazudtam… Az lesz szép, ha holnap Liam, és Louis is fel fog hívni, mert ők is látták ezt a cikket, de talán ők úgy vannak vele, mint amit Harry is mondott, hogyha igaz lenne már szóltunk volna nekik.
-         Már nem sokáig kell titkolni előlük, és csak az lebegjen előtted, hogy milyen öröm lesz nekik, amikor találkoztok.
-         Jól van! Holnap milyen programunk van? Csókoltam vállon.
-         Megnézzük a helyszínt, és beszélünk az atyával, aki esket minket. Puszilt nyakamba.
-         Nagyon izgatott vagyok, hová megyünk?
-         Ez legyen az én meglepetésem számodra.
-         Képzeld, még nem is meséltem neked milyen hírek vannak.
-         Hu, imádom, ha pletykálsz.
-         Szóval, Clau és Hazz összejöttek. Annyira édesek, és mind a ketten nagyon boldogok.
-         Komolyan mondod? Csodálkozott el. – Végre benőtt a feje lágya. Utalt bandatársára. – Ráfért már Harry-re a szerelem, és Clau tökéletes számára.
-         Ez így van! Kicsim, hoznál nekem egy kis uborkát és csokit? Nagyon éhes lettem.
-         Máris! Na, és másra nem vagy éhes? Döntött hanyatt finoman.
-         Nem tudom, mire gondolsz? Ekkor csókolgatni kezdte bőröm felületét kulcscsontomtól le a pocakomig.
-         Kell még emlékeztető? Mart bele alsó ínyembe. – Annyira kívánlak Agg! Izzott a vágytól.

-         Niall… Feszült meg egész testem tőle, a törülközőjén keresztül nagyon is jól látszott, hogy mennyire szeretne velem szeretkezni, de jelen állapotom szerint még félek belemenni egy ilyen erős kontaktusba. Úgy voltam vele lehet, hogy a doki eltiltott a szextől, de más módja is van, hogy örömet okozzunk a másiknak.

15 megjegyzés:

  1. Szia <3
    Ikerbabáik lesznek . :) <3 Nagyon jó rész. :) <3 Siess a kovivel. :) <3
    xxx Kinga <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kingám! <3
      Igen ikerbabucik :) <3 Nagyon köszönöm, sietek! :) Puszi

      Törlés
  2. Szia ^.^
    Annyira imádom ahogy írsz, izgatottan várom a következő részt. :)
    xxLily

    VálaszTörlés
  3. Kedves Lily! <3
    Nagyon köszönöm, én meg téged imádlak, nagyon sietek! :)) Puszi

    VálaszTörlés
  4. Uram isten! *_*
    Jelentem, a világ legboldogabb emberévé sikerült tenned! :D
    Ikrek *_*
    Már annyira várom hogy megszülessenek :3
    Remélem lesz egy fiú, és egy kislány is :D
    Mindkettőnek eszeveszetten örülnék :D
    Siess! xx
    Ui:Imádlak de nagyon nagyon nagyon! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juditom! <3
      Nagyon-nagyon örülök, hogy ilyen boldoggá tudtalak tenni! :) Hamarosan kiderül minden! :) Én jobban imádlak <3 Sok puszi

      Törlés
  5. Ez a rész is egyszerűen valami csodás lett
    Nagyon nagyon jól írsz!😄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves! ^^
      Köszönöm és köszönöm, nagyon jól esik :) Sietek a következő résszel! :) <3

      Törlés
  6. Egyszerűen nagyon jó!^^
    Imádom ahogyan írsz <3
    Kövi rész mikorra várható?:) ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vivi! :) ^^
      Nagyon, nagyon szépen köszönöm neked, hogy újra kezdted még egyszer olvasni :) Valaki tiltotta a facebook-os Rose-os profilom, igyekszem megoldani, egy barátnőm által, hogy kitegye valószínűleg hétfőn :) ^^

      Törlés
    2. Már pont kiakartam írni egy csoportban, mivel lett volna egy rendelésem, hogy hova tűntél. De várom már nagyon a részt ^^

      Törlés
    3. Próbélom magam visszahozni, csak elméletileg várom kell három napot, ha nem lesz jó úgy sem, akkor csinálok egy másik profilt, de nem fogok eltűnni :) Már nem kell sokat várnod, de ha szertnél rendelni írj nekem e-mailt, az információk között megtalálod a címet :) ^^

      Törlés
  7. Nem sürgős, megvárom azt a három napot :)

    VálaszTörlés
  8. Édesem!!! :)
    Díjat találsz nálam! <3
    (Aztán írjál nekem, ha újra lesz FB-d) ;)
    http://smileyattackonff.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Evim! <3
      Nagyon köszönöm, de ha írsz nekem egy e-mailt azt megköszönném, mert be akartalak jelölni reálomról ismerősnek és nem tudlak, de e-mailben leírom az igazi nevem :)

      Törlés