2015. március 27., péntek

49. Fejezet: "Liam, Niall, Harry és Louis vagyunk, mert nem vagyunk One Direction Zayn nélkül!".


Hosszú és szomorú napok teletek el a Niall-el való incidensünk óta. A Manó azóta meggyógyult, igaz, hogy valójában nem is volt beteg, csak összeszedett egy kis napszúrást.
És, hogy miért mondom, hogy szomorú napok? Minden a feje tetejére állt körülöttem, körülöttünk. Egyszerűen nem tudom, nem tudtam kontrollálni a történteket.
A kapcsolatom Ni-vel romokban hevert, nem szólt hozzám, levegőnek nézett. Megértettem, én akartam így, de nem gondoltam bele, hogy ennyire fájni fog, most már legalább esélye van egy jobb, és szebb lányt találni, aki tiszta szívéből fogja szeretni. Ő egy nagyon szerencsés lány lesz, mert Niall egy nem mindennapi fiú, a csillagokat is lehozná annak, akit szeret, én már csak tudom.

Zayn, két napja úgy döntött itt hagy bennünket. Tudtam, hogy ő a legérzékenyebb a csapatban. Nemrég tudtuk csak meg a  hírt, villámcsapásként ért mindnyájunkat, hogy elvesztettük őt. Nagyon nehéz napok vannak mögöttünk, a fiúkat nagyon megviselte a döntése. Harry-nek dühkitörései vannak, sír, Niall nem tud aludni, Liam és Lou, akik tartják bennük a lelket, és a több millió rajongóban világszerte.
Rengetek támogatást kaptak és kapnak is folyamatosan, és ezért nem lehetnek elég hálásak, a közösségi oldalakon próbálják éreztetni a rajongókkal, hogy mennyit is jelentenek nekik.
El sem tudtam köszönni Zayn-től, de ez nem azt jelenti, hogy nem találkozunk többé. Folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot. Megértettem a döntését, ha valóban az ő döntése volt. Nagyon nagy nyomás nehezedik a fiúkra, a folyamatos koncertek, rajongók, fotósok, riporterek.
Ő csak szabadon senkitől sem zavartatva szeretne élni, egy olyan életben, ami csak az ové és nincs kitéve a nyilvánosság szemei elé.
Zayn: "Az életem a One Direction-nel sokkal több, mint azt valaha képzelni tudtam volna. Azonban öt év után úgy érzem, itt az idő arra, hogy kilépjek belőle. Szeretnék elnézést kérni a rajongóimtól, ha valakit elszomorítottam, de azt kell tennem, amit a szívem diktál. Azért lépek ki, mert normális, átlagos 22 éves emberi életet szeretnék, akinek van ideje pihenni és rendelkezik magánélettel. Tudom, hogy négy barátra leltem szert és azt is, hogy folytatni fogják a munkát, hogy a világ legjobb bandája legyenek.”
Mindegyikük ezt szeretné...
Ahogy beszélgettem a fiúkkal, persze, aki hozzám szólt, elmondták, hogy egyenlőre számukra még Zayn mindig ott van a színpadon.



Számomra még elég új és furcsa, hogy 5 fiú helyett csak 4 vár arra a backstage-ben, hogy egy életre szóló élménnyel ajándékozzanak meg több ezer rajongót. Ezentúl Zayn nélkül utazunk, hülyülünk, akár a buszban, akár a hotelben.
Liam úgy konferálta fel még akkor Manilában a csapatot, hogy: "Liam, Niall, Harry és Louis vagyunk, mert nem vagyunk One Direction Zayn nélkül!".  Akkor azt gondoltam, hogy csak pár napról van szó és minden ugyanolyan lesz, mint régen, ha Zayn visszatér, de sajnos ez már nem fog megtörténni. Sírtam hátul a színfalak mögött, mert még akkor volt reményem. Mára már tudom, hogy sosem lesz olyan, mint régen, csak, a mi és a rajongók szívében, de mindig vissza fogjuk őt várni, mert ez az ő második családja.
5-en voltak, 5-en vannak és 5-en lesznek örökké a szívemben. Nem csak egy kollégát engedtünk el, hanem egy barátot is, akit senki nem tud pótolni.


Sokszor, mikor szomorú voltam, kértem tőle tanácsot. Velem nevetett és sírt. Nehéz lesz megszoknunk a hiányát. A fiúk együtt nőttek fel és 5 év alatt igazi barátokká váltak, akik bármiben, bármikor számíthattak egymásra.
Liam: "A minapi események fényében úgy gondolom ezt fontos elmondanom. Az elmúlt 5 évben része voltam valami nagyon különlegesnek, amit nem hiszem, hogy bármelyikünk igazán értene, valaminek, ami az embereknek a világot jelentheti és mosolyt csal a rajongóink arcára a legrosszabb napokon is. Sok embernek ez csak ostoba kölykök gyülekezete egy bandában, de azoknak, akik részesei ennek, sokkal többet jelent. Az utolsó egy hét az egyik legrosszabb időszak volt, talán a legrosszabb, ami mindannyiunkat mélyen elszomorított. Szomorú belegondolni, hogy nem fogjuk 5 tesóként uralni a színpadot vagy együtt viccelődni a turnébuszon vagy együtt nevetni a hotelben, ahogy azt az évek során tettük, de biztos vagyok benne, hogy mi és Zayn mindig a legközelebbi barátok maradunk. Amit igazán próbálok elmondani, hogy ez még messze nem a vég. Amikor legelőször sikeressé váltunk mind egyetértettünk, hogy a One Direction sokkal nagyobbá fog válni, mint ahogy külön lennénk, ezért érzem azt jelen pillanatban, hogy rendben van, ha szomorúak és csalódottak vagytok, de azt kérem minden rajongónktól, hogy higgyetek bennünk, biztos vagyok benne, hogy még sok minden hátra van."
A ráadást az jelentette, amikor Lou elmondta, hogy szakítottal El-el... Egy világ dőlt bennem össze, hiszen eddig azt hittem, hogy ők szétválaszthatatlanok és a szerelmük örökké fog tartani. Annyira édesek és aranyosak voltak együtt, El, mintha Lou lett volna csak lányban, kedves és aranyos. Még nem tudtam beszélni vele, nem az én dolgom, hogy beleszóljak a magánügyeikbe, számomra csak az a fontos, hogy mind a két barátom boldog legyen, ha együtt együtt, ha külön, akkor külön.
A napokban, így nem sok időm volt magammal foglalkozni, és belemenekülnöm az önsajnálatba. Köszönöm Zayn-nek, hogy megtanított erősnek maradni, még akkor is, ha kemény az élet és nagy pofonokat kapunk tőle… Mikor az emberek ellenünk vannak, visszavágni nekik úgy, hogy az nekik ne fájjon és mégis mi legyünk a  győztesek.

2 megjegyzés:

  1. Zayn :( Bár, azt mondják hogy tegnap egy stúdiónál volt és benne lesz az új albumban.Lehet hogy csak kényszer pihenőre ment.Várom az új részt ^3^ Xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár így lenne, bízom benne, ha kipiheni magát, újult erővel tér vissza a fiúkhoz :) <33 Sietek <3

      Törlés