Aki - a sorokat pötyögi

Szóval, elgondolkodtam, hogy mi lenne, ha egy kicsit jobban megismernétek, így itt megtehetitek :) 

Maradjuk abban, hogy nem szeretném, ha kiderülne ki is vagyok valójában, csupán egy 21 éves lány Magyarországról, aki vén kora ellenére is szereti a One Direction-t. A blog alapján már rájöhettetek, hogy a fiúk közül, Niall foglalja el a legnagyobb helyet a szívemben, de persze a többieket is nagyon szeretem. 
Kinézetemről.. hát magas vagyok, se nem vékony, se nem molett az alkatom, barna hajam és barna szemem van..
A blog előtt sokáig olvastam sokak munkáját, és már akkor szöget ütött a fejemben, hogy miért ne írhatnék én is.. De mindig elvetettem ezt az ötletet, így, amikor időm engedte, csak magamnak engedtem szabadjára a fantáziámat.. Tartott mindez, december-január magasságáig, amikor is sokan kerestek meg azzal, hogy készítsek nekik fejlécet.. Ahogy gyártottam a fejléceket, közben képzeletben már elkészítettem  a magamét is, már megvoltak a szereplők, megvolt a történet, már csak papírra kellett vetni.. És ez történt január végén, amikor is bevállaltam, hogy megosztom veletek az írásomat..  Bár félve tettem mindezt, mert a fejem felett lebegett a főiskola, rádásul végzősként kezdtem el írni, így félő volt, hogy be sem tudom fejezni a gyakorlatok és egyéb teendők miatt.. De ahogy írtam, és minél jobban belejöttem, rájöttem, hogy muszáj írnom.. Van akinek tetszik és van akinek nem, persze ez így természetes, de magam miatt is írok, mert így tudom/tudtam levezetni a napi feszültséget, hogy belemenekültem az írásba... 
Köszönöm az eddigi szép szavakat, melyek csak arra sarkaltak, hogy még jobb legyek és olyan részekel ajándékozzalak meg benneteket, amit megérdemeltek..
Magamról, azt tudnám elmondani, hogy igen nagyszájú lány vagyok, kiállok az igazamért.. Azonban, hiába mutatom magam kívül erősnek, ha belülről nem érzem magam elég erősnek, ahhoz, hogy el is higgyem azt amit mondok..
Imádom a különböző sportokat, az állatokat, az édességet :) Meglátni a kis dolgokban is a szépet.. Szeretek a barátaim társaságában szórakozni, mert hát mit mesélek majd az unokáknak, ha nem azt, hogy miket csinált a nagyanyád 20 évesen :) Sütni-főzni, kirándulni, utazni, de megjegyzem, hogy a föld hamarabb mozdul meg, mint Én xd 
A zene és a könyvek a másik két dolog, amibe az íráson kívül bele tudok temetkezni, egyszerűen megnyugtatnak és általuk, olyan világokba juthatok, amelyek csak az enyémek. 
Hát ennyi volnék én :) 
Ha bármilyen kérdésetek, kérésetek lenne, akkor nyugodtan írjatok, akár az e-mail címemre., chat-ben vagy kommentben :)
Köszönöm, ha szántál rám néhány percet :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése